· 

De musthaves voor 2018

Het einde van het jaar komt dichterbij en we gaan ons steeds meer richten op het nieuwe jaar. Heb jij al goeie voornemens, of doe je daar niet aan? Wij krijgen als het goed is begin 2018 de sleutel van ons nieuwe huis en mijn voornemen is om ons nieuwe huis echt het gezicht en het beeld van Hiep Hiep Huis te laten worden. Het zal een minimalistisch interieur worden met unieke details en veel wit- grijs- en zwarttinten. Kan niet wachten totdat we aan de slag kunnen!

Maar vandaag wil ik wat musthaves met jullie delen die volgend jaar niet in jouw interieur kunnen ontbreken.

 

1. Cottonball lights i.c.m. de ring van 'k willem in huis. Een fantastische combinatie die veel sfeer geeft en ook echt een blikvanger is. De ring is op zichzelf al ontzettend mooi, maar de ballen geven er toch ook een bijzonder tintje aan. 

Van de week kwam ik ook iemand tegen die deze cotton ball slinger in haar kerstboom had gedaan. Dat stond ook echt zó gaaf! Zeker een goede optie voor volgend jaar! ;)

2. Celebrate. Vier je eigen feestje met deze mooie slingers van Sukha en Return to Sender. Hoe stijlvol wil je het nieuwe jaar ingaan? Met deze slingers is het namelijk het hele jaar feest. Je kan ze super leuk langs de muur ophangen met bijv. diverse posters uit onze shop, een spiegel of gewoon in zijn eenvoud: je mixt de verschillende slingers bij/door elkaar. 

3.  Zodra 2018 van start is gegaan gaan we die kerstboom toch wel missen.. Het mooie groen in huis, de sfeervolle lichtjes, hoe gaan we deze leegte weer opvullen? Juist, met een mooie kamerplant! Ik heb gekozen voor een olijfboom, deze past perfect in onze woonstijl. En ja, deze kan inderdaad ook in huis! Zolang hij maar genoeg daglicht en water krijgt kan het een stralend middelpunt in de kamer worden!

Foto's: Pinterest


 

 

 

 

 

Kijk ook nog even naar deze heerlijke sfeermakers