Inspiratie · 25. september 2018
Heb jij een ladder in huis en wil je er eens wat anders mee dan een plaid en cottonballs? Ja, want dat is precies wat we altijd terugzien, niet? Daarom hebben wij maar liefst 3 styling tips voor de ladder in de slaapkamer. Want in de slaapkamer staat ie niet alleen super stylish, het is ook nog eens praktisch. Je waant je op deze manier in je favo winkel. Every day. Beter kan niet, toch?
Trend Talks · 09. september 2018
Een periode vol inspiratie is weer aangebroken: beurs na beurs laat ons al het moois van het komende najaar (en voorjaar 2019) zien. Afgelopen vrijdag zijn wij in Parijs naar de beurs Maison et Objet geweest. Het was de reis zó waard! 2 interieurjunkies die met een hoofd bomvol inspiratie weer naar huis reden en beide dachten: yes, het komende seizoen wordt fantastisch!

Hotspots · 30. juli 2018
In deze hal kan je al je creativiteit kwijt! Hoe heerlijk is het dat je elke week kan rommelen en daardoor iedere keer een andere look in de hal creëert? In deze hal kan het zó makkelijk. Wij hebben onze smalle hal een speelse look gegeven, met een persoonlijk tintje. Zo hangen er geen jassen in de weg en je wordt zo vrolijk als je het huis binnenstapt! We laten je graag meer zien.. ->
Leuke weetjes · 29. juli 2018
Vooral bij nieuwbouw is het erg lastig om in te schatten hoe groot de ruimte is en welke indeling, meubels en kleuren je het beste kan gebruiken. Een 3D ontwerp helpt je daar ontzettend bij. Zo kan je precies zien hoe je huis er in jouw meubels bij zal staan, met de kleuren en indeling die bij jou passen. Je loopt als het ware al door je nieuwe huis heen. Hoe wijs! Met ons interieuradvies 'maatwerk' maken we niet alleen een voorstel van meubelen en kleuren, maar ook zo'n 3D-ontwerp. Fijn, hé!

Leuke weetjes · 05. juli 2018
Wordt jij elke dag weer blij van je interieur? Of zijn er dingen in huis die nog niet naar je zin zijn, of gewoon niet kloppen. Is de eenheid ver te vinden? Eenheid in je interieur creëert rust. En rust in je interieur, zorgt voor rust in je hoofd. 1 van de belangrijkste dingen die ervoor zorgen dat je écht happy bent met je interieur! Dus vertel op: hoe zit dit bij jou?
Leuke weetjes · 20. juni 2018
Gastblogger gezocht! Wij houden, net als jullie, ontzettend veel van interieur. De hele dag wegdromen bij mooie plaatjes vol inspiratie, dat is wat we willen! Om jullie van nóg meer inspiratie te kunnen voorzien zijn wij op zoek naar gastbloggers. Dat betekent: nog meer blogs, nog meer inspiratie en nog meer diversiteit!

Trend Talks · 06. april 2018
In je hal, woonkamer of slaapkamer: deze stalen sidetable zie je terug op de mooiste Pinterest plaatjes. Je styled ze naar je eigen stijl, smaak en met je mooiste spullen en het wordt hét stralende pronkplek in huis.
Get the Look · 22. maart 2018
Get the look! Wij hebben 4 prachtige keukens geselecteerd en juist die items die de keuken zo mooi maken, hebben wij al voor jou opgezocht. Geen lange zoektochten meer naar dat ene product. Just one click.

Trend Talks · 15. maart 2018
De slaapkamer, een ruimte in huis waar je écht tot rust wil komen. De plek waar je 's avonds naar verlangt om weer een nacht weg te kruipen in je zachte dekbed. Deze (meestal romantische) kamer wil je natuurlijk ook zo inrichten, dat je daar ook daadwerkelijk je rust kan vinden en elke ochtend met een glimlach op je gezicht wakker wordt. Iedereen ervaart deze rust op een andere manier en daarom hebben we verschillende slaapkamer trends voor jullie op een rijtje gezet!
Inspiratie · 08. maart 2018
Pasen. Het seizoen van de konijntjes en de eitjes. We doen er maar al te graag aan mee, het geeft ons ook van die heerlijke lentekriebels! Maar laat de paasdecoratie nou niet altijd even hip zijn.. Daarom hebben wij een blog samengesteld met de mooiste inspiratieplaatjes om je huis toch in die paassfeer te decoreren! Subtiel en minimalistisch, want daar houden we van. ;)

Meer weergeven