Hotspots · 15. januari 2018
We wisten dat planten leuk waren, maar op deze manier zijn ze echt ge-wel-dig! Deze schattige koppies wil je toch op je vensterbank hebben staan?!
Inspiratie · 10. januari 2018
Open haarden creëeren veel warmte en sfeer in een woning. Vaak zijn ze ook hét middelpunt. En logisch, want wat is het heerlijk om te staren naar het knapperende vuur of hier met zijn allen gezellig omheen te zitten. Wij hebben de mooiste haarden hier geselecteerd met allerlei leuke feitjes en decoratie tips. Even wegdromen, hoor!
Inspiratie · 02. januari 2018
Een room divider is de ideale oplossing voor een hele kleine ruimte, of juist voor een grote ruimte. Het creëert een speelse en bijzondere look in huis en je kan er al je creativiteit in kwijt. Geef je interieur bijvoorbeeld een persoonlijk tintje door je mooiste spulletjes in de kasten te plaatsen voor deze bijzondere look.
Inspiratie · 29. december 2017
De kerstboom gaat de deur uit en die sfeer gaan we, ondanks dat we blij zijn dat ie de deur uit gaat, toch gaan we die gezellige sfeer missen. Daarom heb ik de 5 mooiste sfeermakers geselecteerd die de sfeer van de kerstboom buitengewoon terug laten komen. Want wat zijn deze tafellampen sfeerverhogend!
Inspiratie · 21. december 2017
Het nieuwe jaar komt steeds weer dichterbij. Voor ons een jaar vol verrassingen voor Hiep Hiep Huis én ons nieuwe huis. Maar ook een jaar met nieuwe musthaves en héél veel wooninspiratie voor jullie!
Inspiratie · 13. december 2017
Ben jij dit jaar aan de beurt voor het verzorgen van het kerstdiner? Met deze inspiratie en tips creëer jij een oogverblindende tafel!
Leuke weetjes · 08. december 2017
Ultra Violet. Pantone heeft de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt en deze kleur straalt volop creativiteit en energie uit. Net datgeen wat we vandaag de dag steeds meer nodig hebben.
Inspiratie · 03. december 2017
O yeah, de kerstbomen kunnen weer opgezet worden! Half Nederland is gelukkig bij het uitzoeken van de boom én natuurlijk de kerstdecoratie. Maar hoe ga je je boom dit jaar versieren? Het is wel weer een keer tijd voor iets anders, niet? Wij hebben de mooiste kerstballen en hangers voor jullie geselecteerd zodat elke boom in Nederland stralend voor de dag komt.
30. november 2017
Wij zijn vanavond gestart met onze 1e 'give away' actie op Facebook en Instagram! Volg onze pagina's en wie weet straalt deze poster volgende week naast jouw kerstboom!
28. november 2017
Yay! Vandaag ben ik gestart met ons nieuwe project: een moodboard. Wij gaan namelijk verhuizen! Beide zijn wij letterlijk in love met de scandinavische woonstijl, maar omdat we nu een stoerder interieur hebben willen we hier graag een combi van maken. Genoeg ideeën, maar nu werd het tijd om iets concreets op papier te zetten.

Meer weergeven