Get the Look · 22. maart 2018
Get the look! Wij hebben 4 prachtige keukens geselecteerd en juist die items die de keuken zo mooi maken, hebben wij al voor jou opgezocht. Geen lange zoektochten meer naar dat ene product. Just one click.
Inspiratie · 16. maart 2018
Het is vandaag de internationale dag van de slaap. En daarom laten we je 23 keer adembenemende slaapkamers zien waar je letterlijk bij wegdroomt!

Trend Talks · 15. maart 2018
De slaapkamer, een ruimte in huis waar je écht tot rust wil komen. De plek waar je 's avonds naar verlangt om weer een nacht weg te kruipen in je zachte dekbed. Deze (meestal romantische) kamer wil je natuurlijk ook zo inrichten, dat je daar ook daadwerkelijk je rust kan vinden en elke ochtend met een glimlach op je gezicht wakker wordt. Iedereen ervaart deze rust op een andere manier en daarom hebben we verschillende slaapkamer trends voor jullie op een rijtje gezet!
Inspiratie · 08. maart 2018
Pasen. Het seizoen van de konijntjes en de eitjes. We doen er maar al te graag aan mee, het geeft ons ook van die heerlijke lentekriebels! Maar laat de paasdecoratie nou niet altijd even hip zijn.. Daarom hebben wij een blog samengesteld met de mooiste inspiratieplaatjes om je huis toch in die paassfeer te decoreren! Subtiel en minimalistisch, want daar houden we van. ;)

Inspiratie · 21. februari 2018
Het blijft lastig: je kids willen de hele dag beneden spelen en jouw huis ligt overhoop met speelgoed. Hoe los je dit probleem op? Hoe richt je je huis nou zo praktisch in dat het speelgoed gewoon altijd mag blijven staan en dat het ook nog eens stijlvol staat.. Wij geven je inspiratie! Praktisch wonen met kinderen | Inrichting woonkamer met kinderen | Scandinavisch wonen | Woonideeen en tips
Trend Talks · 07. februari 2018
In deze blog vind je de 1e vlog van Hiep Hiep Huis! In deze vlog praten we je bij over één van de trends van 2018: kleur in je interieur. Hoe gebruik je kleuren in huis? Daarbij laten wij jullie een glimp zien van onze voorjaarscollectie waarbij we jullie vertellen hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen. Kijken jullie mee?

Leuke weetjes · 31. januari 2018
Een olijfboom in huis. Doen of niet doen? We zijn super gek op deze boom en we willen hem maar al te graag in huis. Maar is dit mogelijk en verstandig? Het antwoord is: ja! Wij geven je de verzorgingstips die de boom nodig heeft. Stralen maar!
Leuke weetjes · 29. januari 2018
Pre-Order deze gave INTERIØR poster en ontvang een leuke gift! Onze voorjaarscollectie gaat hard en volgende week zal de gehele collectie gelanceerd worden. 1 van onze favorieten, de poster INTERIØR kan vanaf vandaag middels een pre-order besteld worden. En het leuke is, je ontvangt er nog een toffe gift bij ook!

Get the Look · 22. januari 2018
Mooie werkplekjes in huis worden steeds belangrijker voor ons, we gaan immers steeds meer thuis werken. Thuis werken is ook de ideale uitkomst: geen lange files meer, rust, je eigen omgeving, af en toe een wasje draaien.. Maar natuurlijk is 1 van de leukste dingen onze eigen werkruimte die we zo stijlvol mogelijk in willen richten. Of het nou boven of beneden is, het moet een plek worden waar we gerust de hele dag willen zitten. Workaholic zijn is geen enkel probleem meer!
Hotspots · 15. januari 2018
We wisten dat planten leuk waren, maar op deze manier zijn ze echt ge-wel-dig! Deze schattige koppies wil je toch op je vensterbank hebben staan?!

Meer weergeven