Get the Look

Get the Look · 22. maart 2018
Get the look! Wij hebben 4 prachtige keukens geselecteerd en juist die items die de keuken zo mooi maken, hebben wij al voor jou opgezocht. Geen lange zoektochten meer naar dat ene product. Just one click.
Get the Look · 22. januari 2018
Mooie werkplekjes in huis worden steeds belangrijker voor ons, we gaan immers steeds meer thuis werken. Thuis werken is ook de ideale uitkomst: geen lange files meer, rust, je eigen omgeving, af en toe een wasje draaien.. Maar natuurlijk is 1 van de leukste dingen onze eigen werkruimte die we zo stijlvol mogelijk in willen richten. Of het nou boven of beneden is, het moet een plek worden waar we gerust de hele dag willen zitten. Workaholic zijn is geen enkel probleem meer!

Get the Look · 30. oktober 2017
Krijg jij binnenkort een baby of is het nu echt tijd om de kamers van je kids eens om te gooien? Wij hebben de leukste babykamers, kinderkamers én tienerkamers voor jullie geselecteerd. Daarbij hebben we het jullie extra makkelijk gemaakt: die stoere look kan gelijk geshopt worden zonder te zoeken! Kom maar op met al die kinderkamer inspiratie!