Hotspots

Hotspots · 30. juli 2018
In deze hal kan je al je creativiteit kwijt! Hoe heerlijk is het dat je elke week kan rommelen en daardoor iedere keer een andere look in de hal creëert? In deze hal kan het zó makkelijk. Wij hebben onze smalle hal een speelse look gegeven, met een persoonlijk tintje. Zo hangen er geen jassen in de weg en je wordt zo vrolijk als je het huis binnenstapt! We laten je graag meer zien.. ->
Hotspots · 15. januari 2018
We wisten dat planten leuk waren, maar op deze manier zijn ze echt ge-wel-dig! Deze schattige koppies wil je toch op je vensterbank hebben staan?!

Hotspots · 13. november 2017
Hebben jullie deze nieuwe serie accessoires van FermLiving al gespot? Ze zijn echt fantastisch, en vooral voor de komende feestmaand. De 'bubble' die in de glazen decoratie verwerkt zit geeft dat feesttintje waar jouw woonkamer (én binnenkort gedekte kersttafel) op zit te wachten.
Hotspots · 04. november 2017
Weten we eigenlijk wel wat voor toffe items we zélf kunnen maken?! In deze blog zie je hoe je van simpele dingen in huis echt een eyecatcher kunt maken. En vandaag hebben we het over het materiaal die iedereen al gebruikt voor zijn wandplanken of greepjes, maar wij zoeken het graag nét even anders. Check this out!

Hotspots · 23. september 2017
FermLiving introduceert een nieuwe kleur bij hun verlichtingscollectie. Een kleur waar we verliefd op zijn!