Inspiratie

Inspiratie · 25. september 2018
Heb jij een ladder in huis en wil je er eens wat anders mee dan een plaid en cottonballs? Ja, want dat is precies wat we altijd terugzien, niet? Daarom hebben wij maar liefst 3 styling tips voor de ladder in de slaapkamer. Want in de slaapkamer staat ie niet alleen super stylish, het is ook nog eens praktisch. Je waant je op deze manier in je favo winkel. Every day. Beter kan niet, toch?
Inspiratie · 08. maart 2018
Pasen. Het seizoen van de konijntjes en de eitjes. We doen er maar al te graag aan mee, het geeft ons ook van die heerlijke lentekriebels! Maar laat de paasdecoratie nou niet altijd even hip zijn.. Daarom hebben wij een blog samengesteld met de mooiste inspiratieplaatjes om je huis toch in die paassfeer te decoreren! Subtiel en minimalistisch, want daar houden we van. ;)

Inspiratie · 21. februari 2018
Het blijft lastig: je kids willen de hele dag beneden spelen en jouw huis ligt overhoop met speelgoed. Hoe los je dit probleem op? Hoe richt je je huis nou zo praktisch in dat het speelgoed gewoon altijd mag blijven staan en dat het ook nog eens stijlvol staat.. Wij geven je inspiratie! Praktisch wonen met kinderen | Inrichting woonkamer met kinderen | Scandinavisch wonen | Woonideeen en tips
Inspiratie · 10. januari 2018
Open haarden creëeren veel warmte en sfeer in een woning. Vaak zijn ze ook hét middelpunt. En logisch, want wat is het heerlijk om te staren naar het knapperende vuur of hier met zijn allen gezellig omheen te zitten. Wij hebben de mooiste haarden hier geselecteerd met allerlei leuke feitjes en decoratie tips. Even wegdromen, hoor!

Inspiratie · 02. januari 2018
Een room divider is de ideale oplossing voor een hele kleine ruimte, of juist voor een grote ruimte. Het creëert een speelse en bijzondere look in huis en je kan er al je creativiteit in kwijt. Geef je interieur bijvoorbeeld een persoonlijk tintje door je mooiste spulletjes in de kasten te plaatsen voor deze bijzondere look.
Inspiratie · 29. december 2017
De kerstboom gaat de deur uit en die sfeer gaan we, ondanks dat we blij zijn dat ie de deur uit gaat, toch gaan we die gezellige sfeer missen. Daarom heb ik de 5 mooiste sfeermakers geselecteerd die de sfeer van de kerstboom buitengewoon terug laten komen. Want wat zijn deze tafellampen sfeerverhogend!

Inspiratie · 21. december 2017
Het nieuwe jaar komt steeds weer dichterbij. Voor ons een jaar vol verrassingen voor Hiep Hiep Huis én ons nieuwe huis. Maar ook een jaar met nieuwe musthaves en héél veel wooninspiratie voor jullie!
Inspiratie · 13. december 2017
Ben jij dit jaar aan de beurt voor het verzorgen van het kerstdiner? Met deze inspiratie en tips creëer jij een oogverblindende tafel!

Inspiratie · 03. december 2017
O yeah, de kerstbomen kunnen weer opgezet worden! Half Nederland is gelukkig bij het uitzoeken van de boom én natuurlijk de kerstdecoratie. Maar hoe ga je je boom dit jaar versieren? Het is wel weer een keer tijd voor iets anders, niet? Wij hebben de mooiste kerstballen en hangers voor jullie geselecteerd zodat elke boom in Nederland stralend voor de dag komt.
Inspiratie · 22. november 2017
De hal is een binnenkomer en dus de plek waar mensen ontvangen worden en de plek waar zij die 1e indruk van je woning krijgen. Natuurlijk willen wij dat gasten al gelijk na 1 stap, een warme, gezellige gloed over zich heen krijgen. Maar hoe creëer je zo'n fijne binnenkomst? Wanneer is een hal gezellig, maar toch ook praktisch? Je leest het hier!

Meer weergeven