Inspiratie

Inspiratie · 10. januari 2018
Open haarden creëeren veel warmte en sfeer in een woning. Vaak zijn ze ook hét middelpunt. En logisch, want wat is het heerlijk om te staren naar het knapperende vuur of hier met zijn allen gezellig omheen te zitten. Wij hebben de mooiste haarden hier geselecteerd met allerlei leuke feitjes en decoratie tips. Even wegdromen, hoor!
Inspiratie · 02. januari 2018
Een room divider is de ideale oplossing voor een hele kleine ruimte, of juist voor een grote ruimte. Het creëert een speelse en bijzondere look in huis en je kan er al je creativiteit in kwijt. Geef je interieur bijvoorbeeld een persoonlijk tintje door je mooiste spulletjes in de kasten te plaatsen voor deze bijzondere look.
Inspiratie · 29. december 2017
De kerstboom gaat de deur uit en die sfeer gaan we, ondanks dat we blij zijn dat ie de deur uit gaat, toch gaan we die gezellige sfeer missen. Daarom heb ik de 5 mooiste sfeermakers geselecteerd die de sfeer van de kerstboom buitengewoon terug laten komen. Want wat zijn deze tafellampen sfeerverhogend!
Inspiratie · 21. december 2017
Het nieuwe jaar komt steeds weer dichterbij. Voor ons een jaar vol verrassingen voor Hiep Hiep Huis én ons nieuwe huis. Maar ook een jaar met nieuwe musthaves en héél veel wooninspiratie voor jullie!
Inspiratie · 13. december 2017
Ben jij dit jaar aan de beurt voor het verzorgen van het kerstdiner? Met deze inspiratie en tips creëer jij een oogverblindende tafel!
Inspiratie · 03. december 2017
O yeah, de kerstbomen kunnen weer opgezet worden! Half Nederland is gelukkig bij het uitzoeken van de boom én natuurlijk de kerstdecoratie. Maar hoe ga je je boom dit jaar versieren? Het is wel weer een keer tijd voor iets anders, niet? Wij hebben de mooiste kerstballen en hangers voor jullie geselecteerd zodat elke boom in Nederland stralend voor de dag komt.
Inspiratie · 22. november 2017
De hal is een binnenkomer en dus de plek waar mensen ontvangen worden en de plek waar zij die 1e indruk van je woning krijgen. Natuurlijk willen wij dat gasten al gelijk na 1 stap, een warme, gezellige gloed over zich heen krijgen. Maar hoe creëer je zo'n fijne binnenkomst? Wanneer is een hal gezellig, maar toch ook praktisch? Je leest het hier!
Inspiratie · 15. november 2017
De koudere wintermaanden zijn aangebroken en ons interieur passen we hier graag op aan. Denk aan warme schapenvachten, heel veel kaarsen én sfeervolle kerstitems! Na een tijdje heerlijk op Instagram te hebben rondgeneusd, zijn we een paar keer bepaalde items tegengekomen die gewoon absoluut nú, direct de kamer in moeten. Kom maar op met die knusse winteravonden!
Inspiratie · 06. november 2017
De koude dagen zijn aangebroken en dat betekent dat de plaids weer voor de dag kunnen komen! We love it! En om jullie voor te bereiden op deze koude avonden hebben wij de 5 mooiste (en warmste) plaids voor jullie geselecteerd. Winterse avondjes: komt u maar!
Inspiratie · 22. oktober 2017
Kleur in huis maakt je interieur extra vrolijk en gezellig. Wij vinden dat ieder huis wel wat meer kleur verdient. Maar hoe krijg je het voor elkaar om gave kleuren in huis te creëren, zonder dat het overheersend wordt? In deze blogpost vind je zoveel inspiratie, dat je dit weekend gelijk aan de bak gaat!

Meer weergeven