Leuke weetjes

Leuke weetjes · 31. januari 2018
Een olijfboom in huis. Doen of niet doen? We zijn super gek op deze boom en we willen hem maar al te graag in huis. Maar is dit mogelijk en verstandig? Het antwoord is: ja! Wij geven je de verzorgingstips die de boom nodig heeft. Stralen maar!
Leuke weetjes · 29. januari 2018
Pre-Order deze gave INTERIØR poster en ontvang een leuke gift! Onze voorjaarscollectie gaat hard en volgende week zal de gehele collectie gelanceerd worden. 1 van onze favorieten, de poster INTERIØR kan vanaf vandaag middels een pre-order besteld worden. En het leuke is, je ontvangt er nog een toffe gift bij ook!

Leuke weetjes · 08. december 2017
Ultra Violet. Pantone heeft de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt en deze kleur straalt volop creativiteit en energie uit. Net datgeen wat we vandaag de dag steeds meer nodig hebben.
Leuke weetjes · 08. november 2017
Yay! Sint & Piet zijn bijna weer in het land en het is tijd om lootjes te trekken. Het enige vervelende van lootjes trekken is: wat zet ik erop?! Daar zullen wij je een handje mee helpen. Deze woonaccessoires zullen absoluut een plekje krijgen op jouw lootje!

Leuke weetjes · 17. oktober 2017
Een gietvloer is een moderne, strakke en duurzame vloer die je tegenwoordig steeds meer in woningen tegenkomt. Deze stoere vloer is echt met iedere woonstijl te combineren. Twijfel jij om je interieur een boost te geven met deze gave vloer? In deze blog vertellen we je er alles over!
Leuke weetjes · 30. september 2017
Flexa heeft de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt: Heart Wood. Deze kleur is in iedere ruimte te gebruiken en te combineren met vele andere tinten. Het straalt warmte en comfort en geeft een aangename sfeer.