Leuke weetjes

Leuke weetjes · 29. juli 2018
Vooral bij nieuwbouw is het erg lastig om in te schatten hoe groot de ruimte is en welke indeling, meubels en kleuren je het beste kan gebruiken. Een 3D ontwerp helpt je daar ontzettend bij. Zo kan je precies zien hoe je huis er in jouw meubels bij zal staan, met de kleuren en indeling die bij jou passen. Je loopt als het ware al door je nieuwe huis heen. Hoe wijs! Met ons interieuradvies 'maatwerk' maken we niet alleen een voorstel van meubelen en kleuren, maar ook zo'n 3D-ontwerp. Fijn, hé!
Leuke weetjes · 05. juli 2018
Wordt jij elke dag weer blij van je interieur? Of zijn er dingen in huis die nog niet naar je zin zijn, of gewoon niet kloppen. Is de eenheid ver te vinden? Eenheid in je interieur creëert rust. En rust in je interieur, zorgt voor rust in je hoofd. 1 van de belangrijkste dingen die ervoor zorgen dat je écht happy bent met je interieur! Dus vertel op: hoe zit dit bij jou?

Leuke weetjes · 20. juni 2018
Gastblogger gezocht! Wij houden, net als jullie, ontzettend veel van interieur. De hele dag wegdromen bij mooie plaatjes vol inspiratie, dat is wat we willen! Om jullie van nóg meer inspiratie te kunnen voorzien zijn wij op zoek naar gastbloggers. Dat betekent: nog meer blogs, nog meer inspiratie en nog meer diversiteit!
Leuke weetjes · 31. januari 2018
Een olijfboom in huis. Doen of niet doen? We zijn super gek op deze boom en we willen hem maar al te graag in huis. Maar is dit mogelijk en verstandig? Het antwoord is: ja! Wij geven je de verzorgingstips die de boom nodig heeft. Stralen maar!

Leuke weetjes · 29. januari 2018
Pre-Order deze gave INTERIØR poster en ontvang een leuke gift! Onze voorjaarscollectie gaat hard en volgende week zal de gehele collectie gelanceerd worden. 1 van onze favorieten, de poster INTERIØR kan vanaf vandaag middels een pre-order besteld worden. En het leuke is, je ontvangt er nog een toffe gift bij ook!
Leuke weetjes · 08. december 2017
Ultra Violet. Pantone heeft de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt en deze kleur straalt volop creativiteit en energie uit. Net datgeen wat we vandaag de dag steeds meer nodig hebben.

Leuke weetjes · 08. november 2017
Yay! Sint & Piet zijn bijna weer in het land en het is tijd om lootjes te trekken. Het enige vervelende van lootjes trekken is: wat zet ik erop?! Daar zullen wij je een handje mee helpen. Deze woonaccessoires zullen absoluut een plekje krijgen op jouw lootje!
Leuke weetjes · 17. oktober 2017
Een gietvloer is een moderne, strakke en duurzame vloer die je tegenwoordig steeds meer in woningen tegenkomt. Deze stoere vloer is echt met iedere woonstijl te combineren. Twijfel jij om je interieur een boost te geven met deze gave vloer? In deze blog vertellen we je er alles over!

Leuke weetjes · 30. september 2017
Flexa heeft de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt: Heart Wood. Deze kleur is in iedere ruimte te gebruiken en te combineren met vele andere tinten. Het straalt warmte en comfort en geeft een aangename sfeer.