Maatwerk

Wat is maatwerk?

Een persoonlijk en onafhankelijk advies welke van top tot teen en speciaal voor jou opgemaakt en afgewerkt wordt. 

Jouw thuis is een plek van jouw gezin, waar een ieder bezig kan zijn met waar hij of zij gelukkig van wordt. Deze elementen mogen terugkomen in je interieur, om er een mooie, persoonlijke tint aan te geven waar iedereen zich gelijk thuis zal voelen. 

Elk huis verdient het om eruit te halen wat erin zit. En als je daar deze persoonlijke elementen aan toevoegt, dan ontwikkel je een verrassend contrast in huis. Dan kan je spreken van jouw thuis, een plek waar jij je gelukkig voelt en waar je jezelf in herkent. 

Wij helpen graag om dit in je interieur over te brengen, zodat je huis een sfeervolle plek wordt waar iedereen een warm gevoel van krijgt! Persoonlijk, stijlvol, sfeervol en liefdevol zullen de kenmerkende aspecten van jouw huis zijn!

Hoe gaan we te werk?

We komen bij je langs om de ruimte te bekijken en de woonwensen te bespreken. Hierbij laten we vele plaatjes en voorbeelden zien waardoor jullie wensen, persoonlijkheid en misschien wel onverwachtse, maar verrassende elementen concreet worden voor ons. 

Vervolgens gaan wij thuis aan de slag met het project. We maken diverse plannen op voor kleur, materialen, verlichting, meubels, de sfeer in het huis en accessoires. Ook maken we een plattegrond (ook in 3D!) waarop we de beste indeling tonen.

Deze plannen zullen we presenteren en indien gewenst kunnen we ook helpen met de aankoop van het meubilair. Zodra deze binnen zijn helpen we met de aankleding en de inrichting zodat al het werk helemaal uit handen weggenomen is en jij gelijk van het nieuwe interieur kunt genieten!


IK WENS MEER INFORMATIE

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.