LET US INTRODUCE..

Gedreven door passie voor design en onze creatieve geest zijn wij in 2017 begonnen met dit fantastische avontuur.

 

Nadat Willemijn in 2015 haar opleiding interieur styliste afgerond had, kwam al snel het verlangen om deze inspiratie en creativiteit op grotere schaal met mensen te delen. Wat begon met het schrijven van blogs, breidde dankzij onze enthousiasme uit met een online shop en interieuradvies.

Hiep Hiep Huis was live!

 

Ook Leon is erg creatief en was altijd al veel bezig met tekenen, schilderen en graphic design. Het duurde daarom ook niet lang totdat we tot de conclusie kwamen dat we elkaar ontzettend goed aanvullen bij interieurprojecten. Waar Willemijn zich bezighoudt met de styling en het combineren van kleuren en meubilair, maakt Leon de 3D-ontwerpen die het gehele plaatje compleet maken.

 

Deze 3D-ontwerpen bieden een enorme meerwaarde. Wij begrijpen dat het super lastig is om je eigen huis in je nieuwe stijl in te beelden. Vooral bij een nieuwbouwhuis, daar heb je je huis immers nog nooit in real life gezien! Dit tezamen met Leon zijn technische achtergrond zorgt ervoor dat wij een interieurplan samenstellen, waar je oprecht gelukkig van wordt!

  

Just take a look and get inspired.

 

 

Liefs, Leon & WillemijnLet's be friends.