OUR PROJECTS

Een witte, maar warme basis

Wit is een fijne basis in huis. Fris, licht én ruimtelijk. Goede reden voor Marriët om de basis in huis lekker wit te laten. Maar ondanks dat zij van wit houdt, wilde zij geen kil huis. Ze wilde een mooi, warm geheel. Aan ons de taak om deze balans te vinden. Wij hebben een moodboard voor haar gemaakt waarin je die balans goed terugziet. Het is een fris geheel geworden, maar wél warm en ontzettend gezellig!


Een warm thuis

Een verhuizing is het juiste moment om hetgeen aan je interieur te veranderen wat je voorheen miste. Dat was ook het geval bij dit jonge gezin in Amersfoort. Zij wilden graag een warme en sfeervolle kamer waar je echt 'thuis' komt zoals ze dat zelf mooi zeiden. Voor hen heb ik een moodboard en een kleuren- en accessoiresplan gemaakt zodat zij met behoud van hun meubels toch die sfeervolle warmte in huis konden creëeren. 


Onze verhuizing

Zoals jullie wellicht al weten gaan wij binnenkort zelf ook verhuizen. Uiteraard zijn we al lekker druk met de inrichting van onze nieuwe woning. Wit zal de basis zijn van ons interieur. Een rustige Scandinavische inrichting. Dit moodboard geeft precies de sfeer weer die wij in ons nieuwe huis willen creëren. Hier kunnen wij echt bij wegdromen. Kan niet wachten totdat het zover is! Binnenkort meer...


Verkoopklaar maken

Je gaat je huis verkopen, een spannende periode. Iedereen kan een kijkje nemen in je huis, en dan wil je natuurlijk dat het er tip top uit ziet. Zo ook deze familie, en dat is ook de reden geweest waarom ze mij uitgenodigd hebben. Ik heb ze geholpen bij een optimale presentatie van hun woning. En het resultaat mag er wezen! Nu hopen op een snelle verkoop!


Afronding verbouwing

Ton uit Leusden is nog druk bezig met de verbouwing van zijn woning, en wil daarna zijn woning verkopen. Hij is toegekomen aan de laatste loodjes en daarom vond hij het tijd om mij in te schakelen. Want op welke manier kon hij de punten het beste op de i zetten, zodat het een aantrekkelijk geheel wordt op de woningmarkt? Ik heb hem hierbij geholpen, met als doel een snelle verkoop van zijn huis!


Antiek meets Modern

Hanny heeft een bijzonder vrijstaand huis in Amersfoort. Haar inrichting bestaat voornamelijk uit antiek meubilair en hier wilde ze graag een moderne touch aan geven. En daarvoor heeft ze ons ingeschakeld. Benieuwd naar het resultaat? 


Scandinavische bovenverdieping

De kinderen groeien uit huis en dat was hét moment voor Thea om de bovenverdieping op te knappen. Ze wilde de gehele bovenverdieping in Scandinavische stijl, maar waar te beginnen en welke kleuren kon ze het beste gebruiken? Om haar op weg te helpen zijn we haar van dienst geweest met een moodboard. Hiermee kon ze zelf aan de slag, en het resultaat mag er wezen!


Meubel- en accessoiresplan

Een huis gekocht: dat betekent vaak ook allemaal nieuwe meubels. In ieder geval wel voor Chiel en Helianne. Zij hebben een ouder huis gekocht en wilden het karakter en de warmte van het huis doorspelen in het interieur. Aan mij de eer om een meubel- en accessoiresplan op te maken zodat ze precies die inrichting kregen waar ze van droomden. 


Multifunctionele kantoorruimte

De bovenverdieping van Snel ERA Makelaars had een metamorfose nodig. Het team breidde zich uit waardoor deze ruimte na jaren weer gebruikt zal worden. Het moest een frisse ruimte zijn, geschikt voor vergaderingen, presentaties, maar ook om alleen te werken of pauze te houden. Deze mix mocht ik hier creëren. Benieuwd naar de voor en na beelden? Klik snel verder!